Wednesday, December 13, 2006

Vandaag Assault Heroes te downloaden voor Live Arcade

Elke woensdag is er iet nieuws te downloaden op de Xbox Live Arcade en vandaag is dit, vanaf negen uur ’s ochtends, Assault Heroes. Deze titel werd aangekondigd op X06 een tijdje terug en lijkt ‘old-skool’ wel heel letterlijk te nemen. Hier onder in ieder geval vier screenshots en natuurlijk alle informatie voor jullie Arcade-junkies op een rijtje. De volledige titel kost je 800 Microsoft Points, maar natuurlijk is er zoals altijd een gratis demoversie te spelen om te kijken of je het wat vind.


Assault Heroes is een arcade voertuigshooter van de oude orde. Zo speel je het enige overblijvende lid van een speciale gevechtseenheid die aan het zoeken is naar een mysterieus ondergronds laboratorium. Waar en waarneer doen er niet toe als de complete hel losbarst en je moet vechten voor je leven, alleen of coöperatief met een vriend op de bank of over Xbox Live. Vechten doe je in een bepantserde jeep, manoeuvreerbare speedboat of op je legerklompen met machinegeweer in de hand. Vijanden zullen overal vandaan komen, op land, zee en uit de lucht en je zult dan ook non-stop aan het schieten zijn om te overleven.



Speel je met twee spelers dan heb je de mogelijkheid om speciale aanvallen uit te voeren en zullen de wapens van beide spelers krachtiger zijn. Dit om het spelen met zijn tweeën te belonen. Het snelle wisselen van rijdend, varend en te voet vechten geeft het spel een dynamisch karakter, zeker als je karakter ook nog uit kunt rusten met verschillende wapens zoals miniguns, kanonnen, vlammenwerpers en zelfs nucleaire bommen om alles in je pad te vernietigen. Niet alleen vijanden en gebouwen, maar complete leveldelen zullen opgeblazen worden in de strijd. Doe je hard je best dan zijn er bonuslevels vrij te spelen en natuurlijk een setje achievements. Assault Heroes kost 800 Microsoft Points.

Vanaf negen uur in de ochtend kun je de demoversie downloaden en overgaan tot aankoop als hij bevalt. Wij denken dat we zeker wat uurtjes gaan spenderen in deze old-skool shooter, natuurlijk niet alleen! We houden je op de hoogte van komende releases.

No comments: